Aksjehandel ​

 

Få tilgang til over 19 000 aksjer på 37 børser verden over. 

Svært konkurransedyktige priser og intuitiv handelsplattform. 

Ordreutførelse

 

Vi gjennomfører aksjeordrer ved hjelp av smart orderrutingteknologi (SOR), som henter likviditet fra flere arenaer, inkludert regulerte børser og MTFer, for å optimalisere gjennomføringsrater og fyllingsgrader.

Markedsdata

Du kan abonnere på sanntidskurser og markedsdata fra en rekke markedsplasser, inkludert Oslo Børs. Du kan også få live nyhetssrtøm fra en rekke tilbydere direkte inn på din handelsplattform. 

Betrodde partnere

Christiania Securities har vært underlagt konsesjon fra Finanstilsynet siden 1995. Vår partner, Saxo Bank, er også fullt lisensiert og regulert av finanstilsynsmyndigheter i 15 jurisdiksjoner i Europa, Midtøsten og Asia.  

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring