Andre aktivaklasser ​

 

I tillegg til aksjer, CFD-er og valuta, kan du også handle råvarer, futures, ETF-er, obligasjoner, valutaopsjoner og børsnoterte opsjoner.

 

Obligasjoner

 

Handle mer enn 5000 stats- og selskapsobligasjoner i Europa, USA, Asia, Midtøsten og Latin-Amerika via nett.

ETF-er

Få tilgang til over 3000 børshandlede fond (ETF-er) fra over 30 børser verden over.

Råvarer

Handle et bredt spekter av råvarer i form av CFD-er, futures, opsjoner, spot-par eller børshandlede råvarer (ETC-er).

Futures

 

Få tilgang til over 200 futures fra 23 internasjonale børser som dekker aksjeindekser, energi, metall, jordbruk, renter og valuta.

Valutaopsjoner

Få tilgang til 44 Vanilla-opsjoner med løpetid fra én dag til 12 måneder.

Børsnoterte opsjoner

Få tilgang til over 1.200+ børsnoterte opsjoner fra 23 børser verden over, fordelt på blant annet aksjer, indekser, renter, energi, metall og jordbruk.

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring