22.03.2018

Aksjen som også nylig har testet trendgulvet har nå etablert et brudd opp, og dermed gitt et sterkt kjøpssignal som indikerer videre oppgang til rundt 226 kroner.

Onsdag formiddag kommenterte vi at AkerBP (AKERBP:xosl) var iferd med å bryte opp fra en omvendt hode-skuld...

21.03.2018

AkerBP ligger nær gulvet i en stigende trend og tett oppunder nakkelinjen i en omvendt hode-skuldre-formasjon.

AkerBP ligger nær gulvet i en stigende trend og tett oppunder nakkelinjen i en omvendt hode-skuldre-formasjon.Et eventuelt brudd opp gjennom nakkelinjen ved 20...

19.03.2018

DNO har reagert opp etter test av trendgulv og gulvet i en rektangelformasjon. Ved brudd opp gjennom 11 kroner utløste aksjen kjøpssignal fra en dobbelt bunn-formasjon.

I skrivende stund ligger aksjekursen og bryter med taket i et rektangel rundt 11,25 kroner. Et etable...

Please reload

Nyeste innlegg

Please reload

Arkiv

Please reload

Tags

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.