13.12.2018

Norges Banks hovedstyre har besluttet å holde styringsrenten uendret på 0,75 prosent. Kronen styrket seg mot en rekke valutaer etter at rentedommen ble kjent.

- Oppgangen i norsk økonomi ser ut til å fortsette. Det er blitt gradvis mindre ledige ressurser i økonomien, o...

07.12.2018

Sammen med vår danske partner Saxo Bank tilbyr vi nå den intuitive og profesjonelle netthandelsløsningen Christiania TraderPro som enkelt lar deg tilpasse arbeidsflaten din på opptil seks skjermer.

- Å bygge en brukervennlig profesjonell handelsplattform for aktive trad...

01.12.2018

Tomra og Scatec Solar avsluttet denne uken med nye rekorder. 

Scatec Solar (SSO:xosl) har vist sterk utvikling innen en lang stigende trend. Ved bruddet opp gjennom 65.00 kroner ga aksjen nok et kjøpssignal.

Fredag sluttet aksjen på ny all-time-high, og det er dermed ik...

Please reload

Nyeste innlegg

Please reload

Arkiv

Please reload

Tags

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.