Gå long eller short med CFD-trading​

 

Gå long eller short i over 9.000 instrumenter med lave spreads og lav kurtasje.

 

Mer enn 9.000 CFDer

 

CFD-trading på enkeltaksjer, indekser, valuta, råvarer, opsjoner og obligasjoner. Du får svært konkurransedyktige priser. 

Prisbelønt plattform

Dra nytte av integrerte handelssignaler, nyhetsoppdateringer og innovative risikostyringsfunksjoner. 

Betrodde partnere

Christiania Securities har vært underlagt konsesjon fra Finanstilsynet siden 1995. Vår partner, Saxo Bank, er også fullt lisensiert og regulert av finanstilsynsmyndigheter i 15 jurisdiksjoner i Europa, Midtøsten og Asia.  

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring