CHRISTIANIA TRADER

Førstevalget for aktive tradere

  • Over 35.000 omsettelige instrumenter fra én konto

  • Prisvinnende handelsplattformer

  • Konkurransedyktige priser

  • Ekspertkommentarer

Handelsplattformen er blant verdens ledende og mest avanserte handelssystemer. Du får også tilgang til trading-idéer gjennom vår markedsrapport som til enhver tid inneholder aktuelle markedskommentarer.

ChristianiaTrader tilbyr dessuten automatiserte handelssignaler på aksjer, indekser og valuta, og du kan selv gjøre tekniske analyser i vår brukervennlige men avanserte grafmodul.

Få din egen konto idag
 

Det er enkelt å opprette konto i ChristianiaTrader. 

Kontoen koster ingen ting, og vi matcher de konkurransedyktige handelsomkostningene partneren vår Saxo Bank tilbyr. 

Hos Christiania Securities treffer du et dedikert norsktalende team som står klar til å hjelpe deg igang og med ethvert spørsmål du måtte ha underveis. 

Privatpersoner kan åpne konto direkte med Bank-ID

Bedriftskunder fyller inn dette skjemaet og returnerer til oss via e-post

Har du allerede konto?

Her finner du vår helpdesk, med et utvalg videoguider og e-bøker

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.