Prøv den prisbelønte plattformen vår

Prøv TraderGO uforpliktende i 30 dager 

Send inn det ferdig utfylte skjemaet for å opprette en uforpliktende demokonto.

Med demokonto kan du utforske den prisbelønte handelsplattformen vi tilbyr i samarbeid med Saxo Bank. 

Vær oppmerksom på at tilgang til samtlige markedskommentarer og nyhetskilder, live-kurser samt et fullt utvalg av de 40.000 instrumentene vi tilbyr er forbeholdt registrerte kunder, men du vil få et utvalg markedskommentarer på e-post.

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring