Prøv en demokonto

Dersom du ønsker å bli kjent med ChristianiaTrader før du begynner å handle med egne penger, kan du åpne en demokonto

Med en demokonto har du 20 dager der du kan handle i et simulert miljø, og bli kjent med ChristianiaTrader samtidig som du tester ut tradingstrategiene dine. 

Demokontoen er kostnadsfri og uforpliktenede. Du vil ikke få tilgang til markedsrapportene som er forbeholdt våre Live-kunder, og du får heller ikke tilgang til hele universet eller abonnementer på live-kurser og ordrebøker, men simuleringen gir deg et godt innblikk i hvordan det er å trade i ChristianiaTrader. 

Om du velger å åpne en live-konto i løpet av demo-perioden på 20 dager, beholder du fortsatt tilgangen til demo-kontoen dersom du ønsker å fortsette å teste ut strategiene dine før du handler for egne penger. 

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring