Dette kan du handle gjennom Christiania Trader

Med en konto i ChristianiaTrader får du tilgang til en multi-asset-plattform med en rekke markeder og finansielle instrumenter. 

Dersom du allerede har en konto kan du bruke watchlistene for å finne produktet du leter etter. 

Du kan også søke opp instrumentene i søkefeltet.

Om du ennå ikke har en konto, kan du enkelt åpne en ny konto. Les mer på nettsiden vår for å få vite hva vi tilbyr.

182 FX spot par og 140 forwards

9.000+ CFDer på aksjer, indekser, FX, råvarer m.m.

19.000 aksjer på 36 globale markedsplasser

3.100+ EFTer, ETCer og ETNer

Put og call på 40 FX vanilla opsjoner, pluss seks FX touch opsjoner

1.200 opsjoner på aksjer, indekser og futures, inkl. metaller, energi og renter

200+ futures fordelt på 23 markedsplasser og en rekke aktivaklasser

5.0000 obligasjoner fra 26 land i 21 ulike valutaer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring