CHRISTIANIA TRADER

Helpdesk og guider

Kom igang med Christiania TraderGO

Bli kjent med Christiania Trader

I denne serien med instruksjonsvideoer kan du se trinn for trinn hvordan du bruker de ulike funksjonene i TraderGO. Christiania TraderGO er en intuitiv hands-on plattform som passer for de aller fleste.

 

Scroll ned på siden for mer info om Christiania TraderPRO som er en professional-grade plattform vi tilbyr avanserte tradere. 

E-bøker

GUIDE: Handle aksjer (engelsk)

GUIDE: Handle valuta trinn for trinn  (norsk)

GUIDE: Handelssignaler fra AutoChartist  Handelssignaler er et kraftig verktøy tilgjengelig i netthandelsplattformen Christiania TraderGO. Ved hjelp av teknologi fra Autochartist® identifiserer Handelssignaler ulike handelsmuligheter basert på formasjoner i chartet. Enten det er som en introduksjon til trading, for å finne inspirasjon eller sjekke dine egne ideer og analyser er Handelssignaler et nyttig verktøy for enhver trader.)

Hjelp til Christiania TraderPRO

Christiania TraderPRO er en plattform for avanserte tradere der du kan konfigurere din egen arbeidsflate på opptil seks skjermer. 

Bruksanvisning: Last ned

For å benytte TraderPRO må du laste ned programmet: 

Last ned for PC

Last ned for MAC

Introduksjonsvideo TraderPRO:

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.