Christiania Securities tilbyr meglingstjenester, netthandel og verdipapirfinansiering. Selskapet ble etablert i 1995 og har helt siden oppstart vært en pionér innen teknisk aksjeanalyse i Norge.

Fra oppstart fokuserte Christiania Securities på megling av nordiske aksjer. I senere tid har vi også utvidet til netthandel i samarbeid med danske Saxo Bank, og tilbyr nå et bredt spekter verdipapirer i tillegg til aksjer, herunder valuta, olje og andre råvarer samt rentepapirer. 

Vi betjener både formuende privatpersoner og investeringsselskaper. Ingen kunde er lik, og sammen med deg ønsker vi å finne den beste mulige løsningen for dine behov. 

LEDELSE

KNUT RØNNING

Styreleder

Knut er utdannet siviløkonom fra NHH. Han har over 20 års ledererfaring og har tidligere jobbet som bl.a. økonomisjef i Bergesen d.y. og finansdirektør i Agresso.  Er nå finansdirektør i Xledger.

ODDBJØRN HOLLEN

Gründer og styremedlem

Grunder av selskapet.  Erfaring som seniormegler fra Bergen Bank, RS Platou og Carl Kierulf før etableringen av Christiania Securities i 1995.

KRISTIAN BERG

Adm.dir og styremedlem

Sosialøkonom fra UiT, UiO og  Master Economics and Finance fra Leeds Business School. Startet i selskapet tilbake i 1998 og fungerte som meglersjef før stilling som adm.direktør.

KONTAKT OSS

C. J. Hambros plass 2 C, 0164 Oslo, Norway

23 31 85 00

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring