Christiania Securities tilbyr meglingstjenester, netthandel og verdipapirfinansiering. Selskapet ble etablert i 1995 og har helt siden oppstart vært en pionér innen teknisk aksjeanalyse i Norge. Selskapet er privateid av gründer.

Fra oppstart fokuserte Christiania Securities på megling av nordiske aksjer. I senere tid har vi også utvidet til netthandel, og tilbyr nå et bredt spekter verdipapier i tillegg til aksjer, herunder valuta, olje og andre råvarer samt rentepapirer. 

Vi betjener både formuende privatpersoner og investeringsselskaper. Ingen kunde er lik, og sammen med deg ønsker vi å finne den beste mulige løsningen for dine behov. 

STYRET

KNUT RØNNING

Styreleder

Knut er utdannet siviløkonom fra NHH. Han har over 20 års ledererfaring og har tidligere jobbet som bl.a. økonomisjef i Bergesen d.y. og finansdirektør i Agresso.  Er nå finansdirektør i Xledger.

ODDBJØRN HOLLEN

Gründer og styremedlem

Grunder av selskapet.  Erfaring som seniormegler fra Bergen Bank, RS Platou og Carl Kierulf før etableringen av Christiania Securities i 1995.

KRISTIAN BERG

Adm. direktør og styremedlem

Utdannet Sosialøkonom fra Universitetet i Tromsø, Oslo og University of Leeds, Leeds Business School, Master i Economics and Finance. Startet i selskapet tilbake i 1998 og fungerte som meglersjef før stilling som adm.direktør.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.