TraderGO - en prisbelønt handelsplattform

TraderGO gir deg et bredt utvalg av handels- og investeringsfunksjoner med et brukervennlig grensesnitt. 

Hovedfunksjoner
Forbedret handelsvindu, verktøy for fundamental og teknisk analyse, omfattende diagrampakke, opsjonskjede, resultatanalyse og avansert kontooversikt.

Aktivaklasser
Få tilgang til aksjer, aksjefond, ETF-er, obligasjoner, valuta, CFD-er, futures, råvarer, valutaopsjoner, børsnoterte opsjoner, handelsstrategier og forvaltede porteføljer.

Grensesnitt
Støtter oppsett med én skjerm (diagram kan dras til en annen skjerm). Tilgang via både mobilenheter og datamaskin.

Kontoskjerming

 

Kontoskjermingen fungerer som en stop-loss på hele kontoen din. Hvis den utløses, likvideres alle de åpne posisjonene dine.

Stoppordrer

 

Beskytt posisjonene dine mot ugunstige markedsbevegelser ved hjelp av trailing stop- og stop-limit-ordrer

Annuller alle ordrer

 

Annuller alle ordrer, eller bare de som ligger innenfor en aktivaklasse, med noen få klikk. (Kun desktop/laptop- versjon)

Marginoversikt

Overvåk marginutnyttelsen for hvert instrument.

Marginvarsler

 

Angi egendefinerte marginvarsler og motta popup- og push-varsler.

Hurtiglukk posisjoner

 

Lukk alle valuta- og CFD-posisjoner, eller bare de som ligger innenfor en aktivaklasse, med to klikk (kun desktop/laptop versjon)

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring