Our Recent Posts

Archive

Tags

Er DNO iferd med å utløse kjøpssignal?


DNO har reagert opp etter test av trendgulv og gulvet i en rektangelformasjon. Ved brudd opp gjennom 11 kroner utløste aksjen kjøpssignal fra en dobbelt bunn-formasjon.

I skrivende stund ligger aksjekursen og bryter med taket i et rektangel rundt 11,25 kroner. Et etablert brudd over dette nivået vil være nok et kjøpssignal som indikerer oppside til rundt 13,60 kroner.

DNO har motstand ved 12,40 kroner. Dersom aksjen klarer å ta ut dette nivået, er det lite signifikant motstand før aksjen nærmer seg 20 kroner. Aksjekursen har støtte ved 11 og 10,90 kroner, og ved 10,20 kroner og 9,55 kroner.

Dersom man tar på veldig langsiktige briller, ga aksjen kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon i august 2017 ved bruddet opp gjennom motstanden ved 8.15 kroner. Bruddet opp fra denne formasjonen som indikerer en oppgang til rundt 18,30 kroner er nå stemt av. Kjøpssignalet fra denne veldig langsiktige bunnformasjonen som har en tidshorisont på rundt 2 ½ år er fortsatt intakt.

#norskeaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring