To aksjer nær trendgulv

11 Apr 2018

 

 

B2 Holding AS (B2H:xosl) ligger i skrivende stund helt nede ved gulvet i et rektangel ved 18.95 kroner, og ved trendgulvet i den lange stigende trenden.

Foruten støtte i rektangel- og trendgulv ligger det også etablert støtte ved 18.90 og 18.80. Det kan bety at det vi kan få en reaksjon opp.

 

Trenden viser styrke ved at bunner og topper i kursbildet samsvarer godt med bunner og topper i volum. Den seneste tiden har vi også sett at kjøperne hiver seg på – det har vært høyere volum på dager med oppgang enn på dager med nedgang.

 

20.00 og 21.50 er nærmeste motstandsnivåer. Det ligger også noe motstand i rektangeltaket rundt 21.75 kroner.

 

Om kursen bryter ned fra rektangelet vil det være et kraftig salgssignal som indikerer en nedtur til 16,15 kroner. Skulle kursen derimot klare å bryte gjennom trendtaket gir aksjen et kjøpssignal med potensiale opp til 24.55 kroner.

 

 

Spillselskapet Ubisoft Entertainment (UBIP:xpar) ligger også nær trendgulv. Aksjen stemmer av brudd opp fra et rektangel som indikerer målkurs 80 euro. Aksjen ligger i en fin stigende trend, og har gitt flere kjøpssignaler.

 

Også i Ubisoft-aksjen ser vi kjøpspress ved at volum er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang.

 

Et faremoment er imidlertid at RSI-kurven divergerer negativt mot aksjekursen.

Det ligger støtte ved 71.10, 71.00 og 69.00 euro. Det er ikke etablert motstand på oppsiden.

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.