Our Recent Posts

Archive

Tags

Indikerer drøye 10 prosents oppside


Veidekke (VEI:xosl) har brutt ut av en fallende trend og opp fra en omvendt hode-skuldre-formasjon.

Et brudd opp fra denne formasjonen indikerer en oppside på drøye ti prosent. En omvendt hode-skuldre-formasjon er dessuten en bunnformasjon.

Nakkelinjen går ved 90 kroner, og er marginalt brutt. Formasjonen indikerer en oppgang til 103 kroner.

Omsetningen er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang, og indikerer kjøpspress.

Kursen møter en del motstand ved 93 kroner, og bryter kursen gjennom dette nivået vil det være nok et kjøpssignal. Mellom 93 og 101 kroner er det imidlertid lite motstand.

Aksjen har støtte ved 88,30 og 85,60 kroner.

#aksjer #norskeaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring