Our Recent Posts

Archive

Tags

Fire med tall: Statoil, Hydro, Storebrand og Tomra

Statoil, Norsk Hydro, Storebrand og Tomra er blant selskapene som legger frem tall onsdag 25. april.

Statoil ligger ved taket i en stigende trend, og rett over støtte ved 200 kroner. RSI ligger over 70, og indikerer et sterkt momentum. Populært sies det at RSI over 70 indikerer at instrumentet er overkjøpt, men spesielt i mye omsatte verdipapirer ser vi at RSI gjerne kan holde seg høyt over lengre perioder.

Når Oslo Børs åpner onsdag og markedet feller dom over kvartalstallene er støttenivået ved 200 kroner og trendtaket rett over 205 kroner nivåer man bør holde øye med. Foruten 200 er også 185 og 182 kroner tekniske støttenivåer. Trendgulvet går rett over 180 kroner.

Norsk Hydro har gitt salgssignal fra en dobbelt topp-formasjon med indikert målkurs på 45.30 kroner. Aksjen har brutt ut av en kortsiktig fallende trend, men reagert ned igjen etter test av motstand.

På oppsiden er 52, 54 og 57,60 kroner motstandsnivåer å holde øye med. 45,80 kroner er nærmeste støttenivå på nedsiden.

Storebrand ligger i en rektangelformasjon med tak rett oppunder 71 kroner og gulv ved 62.40 kroner. Brudd på et av disse nivåene indikerer videre retning. Om bruddet er ned gjennom gulv ved 62.40 kroner indikerer det en målkurs på rundt 51,50 kroner. Kommer bruddet derimot opp gjennom 71 kroner indikerer det en videre opptur til 79,50 kroner.

Kursen har støtte ved 63,20 og 62,40 kroner, mens 66, 69 og 71 er tekniske motstandsnivåer.

Aksjekursen har nylig brutt ut av en stigende trendkanal, og kursen var tirsdag oppe og testet trendgulvet. Når stigende trender brytes indikerer det oftest en mer horisontal utvikling eller en svakere stigende trend.

Tomra har brutt opp gjennom taket i den lange stigende trenden og har deretter dannet en hurtigere stigende kortsiktig trendkanal.

Aksjen har støtte ved 151 og 141 kroner, mens 164 kroner er et teknisk motstandsnivå. Trendgulvet går rett over 149 kroner mens trendtaket ligger ved 173 kroner.

#aksjer #kvartalstall #norskeaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring