Our Recent Posts

Archive

Tags

Tung fredag for pundet

GBPUSD tester trendgulvet i en lang stigende trend fra starten av 2017. Et etablert brudd på gulvet som går ved 1.3850 er et svakhetstegn.

Valutaparet nærmer seg også støtte ved 1.3770. Dersom dette nivået ryker utløses også salgssignal fra en dobbel-topp-formasjon med indikert målkurs ved 1.3300.

Foruten 1.3770 har GBPUSD også støtte ved 1.3610, 1.3500 og 1.3300. Det ligger motstand ved trendgulvet samt ved 1.4000, 1.4240 og 1.4300.

At GBPUSD også har brutt med gjennom 100 dagers glidende snitt er et svakhetstegn. 200-dagers snitt ligger rett over 1.35.

I timeschartet har GBPUSD lagt seg i en fallende trend, der salgspresset i heikin ashi-chartet er fremtredende. Fredag rundt lunsjtider går tak og gulv går i denne kortsiktige fallende trenden rundt 1.3930 og 1.3725.

I tilmeschartet ser vi 100 og 200 timers glidende snitt satte et bearish kryss fredag kveld for en uke siden.

Mens pundet viste muskler mot euroen i går, er det tid for revansj i dag.

EURGBP har gjort rekyl fredag etter at krysset testet støtte ved 0.8720 torsdag. I dette valutakrysset som ligger i en svakt fallende trend tilbake fra medio september 2017 er det også en potensiell omvendt hode-skuldre-formasjon under utvikling med nakkelinje ved 0.8770.

Et brudd på denne nakkelinjen er et kjøpssignal som indikerer oppgang til 0.8910 og trendtak.

#FX #Valuta

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring