Gullprisen ved viktig nivå

3 May 2018

Gjennom 2018 har gullprisen har beveget seg i en rektangelformasjon mellom støtte ved 1.310 og motstand ved 1.354. Et etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning.

 

 

 

Skulle vi se et etablert brudd ned gjennom 1.310 er indikerer dette et fall ned mot 1.265 dollar per unse. Om vi derimot får en reaksjon opp gjennom motstand ved 1.325 og prisen klarer å bryte taket i rektangelet ser vi en oppside opp mot 1.400 dollar.

 

Gullprisen ligger i en stigende trend på mellomlangt sikt med gulv rett over 1.265 og tak rett under 1.400 dollar.

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.