Our Recent Posts

Archive

Tags

Gullprisen ved viktig nivå

Gjennom 2018 har gullprisen har beveget seg i en rektangelformasjon mellom støtte ved 1.310 og motstand ved 1.354. Et etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning.

Skulle vi se et etablert brudd ned gjennom 1.310 er indikerer dette et fall ned mot 1.265 dollar per unse. Om vi derimot får en reaksjon opp gjennom motstand ved 1.325 og prisen klarer å bryte taket i rektangelet ser vi en oppside opp mot 1.400 dollar.

Gullprisen ligger i en stigende trend på mellomlangt sikt med gulv rett over 1.265 og tak rett under 1.400 dollar.

#gull

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring