Our Recent Posts

Archive

Tags

To selskaper med tall onsdag

Selvaag Bolig (SBO:xosl) og Fjord1 (FJORD:xosl) er blant selskapene som har lagt frem tall onsdag.

SBO:xosl ligger i en mellomlang stigende trend, like over støtte ved 38.90 nok. Aksjen har også støtte ved 37.60 NOK, mens 40.00 NOK er nærmeste motstandsnivå. RSI ligger i en svakt fallende trend, noe som svekker trenden.

Over tid har Selvaag-aksjen vist styrke ved at det er flere kjøpere på banen på dagen med oppgang enn på dager med nedgang. Dette har imidlertid endret seg noe den senere tiden.

FJORD:xosl ligger i en stigende trend, med støtte rett over trendgulvet ved 50 NOK. Det ligger også støtte ved 47.90 NOK , mens 52 NOK er et teknisk motstandsnivå.

At volum generelt er høyere på dagen med oppgang enn på dager med nedgang er et styrketegn.

#kvartalstall #aksjer #norskeaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring