Indikerer fall på 30 prosent

28 May 2018

Commerzbank ligger i en lang og svakt fallende trend, og etter test av tak i denne trenden har aksjen brutt ned gjennom nakkelinjen på en hode-skuldre-formasjon som indikerer målkurs € 6,70. At bruddet dessuten kom på høyt volum styrker salgssignalet. Formasjonens målkurs ligger 29,9 prosent under fredagens sluttkurs på 9,56 eur.

 

 

I tillegg til salgssignal fra hode-skuldre-formasjonen ser vi at 50 dagers glidende snitt har krysset under både 100- og 200-dagers snittet. 100-dagers glidende snitt er nær ved å møte 200-dagers snittet. Dersom 100-dagers snittet krysser under 200-dagers snittet har vi en klassisk «bearish» stabel med 50 nederst, deretter 100 og 200-dagers snitt øverst.

 

RSI ligger også i en fallende trend, noe som bekrefter den negative tendensen i aksjen.

 

Nakkelinjen i HS-formasjonen ligger rett over motstand ved 10.00 euro. Det ligger også noe motstand rundt 9.60, mens 9.25 og 8.30 er nærmeste støttenivåer.

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.