Our Recent Posts

Archive

Tags

Indikerer fall på 30 prosent

Commerzbank ligger i en lang og svakt fallende trend, og etter test av tak i denne trenden har aksjen brutt ned gjennom nakkelinjen på en hode-skuldre-formasjon som indikerer målkurs € 6,70. At bruddet dessuten kom på høyt volum styrker salgssignalet. Formasjonens målkurs ligger 29,9 prosent under fredagens sluttkurs på 9,56 eur.

I tillegg til salgssignal fra hode-skuldre-formasjonen ser vi at 50 dagers glidende snitt har krysset under både 100- og 200-dagers snittet. 100-dagers glidende snitt er nær ved å møte 200-dagers snittet. Dersom 100-dagers snittet krysser under 200-dagers snittet har vi en klassisk «bearish» stabel med 50 nederst, deretter 100 og 200-dagers snitt øverst.

RSI ligger også i en fallende trend, noe som bekrefter den negative tendensen i aksjen.

Nakkelinjen i HS-formasjonen ligger rett over motstand ved 10.00 euro. Det ligger også noe motstand rundt 9.60, mens 9.25 og 8.30 er nærmeste støttenivåer.

#aksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring