Our Recent Posts

Archive

Tags

Salgssignal i mediegigant

Den tyske mediegiganten Axel Springer (SPR:xetra) har utløst salgssignal fra en hode-skuldre-formasjon.

Bruddet på nakkelinjen ved 65.20 euro er etablert og salgssignalet styrkes ved at bruddet har kommet på økende volum.

Formasjonen indikerer i første omgang nedgang til 56.20 euro. Sammenlignet med gårsdagens sluttkurs på 63.70 euro gir det en potensiell nedside på 11 prosent.

Det nærmeste solide støttenivået for aksjen ligger ved 55.70 euro, mens 63.50 euro er et teknisk motstandsnivå.

RSI ligger i en fallende trend, noe som ofte kan være et forvarsel for trendbrudd, og tirsdag faller SPR-aksjen ut av den lange stigende hovedtrenden.

Gjennom 2018 har kursen dannet en fallende sekundærtrend med gulv ved 61.70 euro og tak ved 67.90 euro.

#aksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring