Our Recent Posts

Archive

Tags

Er Storebrand snart klar for nytt rally?

Storebrand ligger i en lang stigende trend med gulv rundt 64,60 kroner. Aksjen danner flere tekniske formasjoner som kan gi kraftige signaler.

Storebrand-aksjen har beveget seg i en rektangelformasjon siden høsten 2017. Taket i denne formasjonen går rundt 70,50 kroner mens gulvet går rundt 63,30 kroner. Et brudd på ett av disse nivåene indikerer videre retning for aksjen. Bryter kursen opp er det et kraftig kjøpssignal med indikert målkurs på 77,70 kroner.

Dersom kursen derimot bryter ned er det et salgssignal som indikerer en videre nedtur til 56,10 kroner. Når kjøps- eller salgssignaler utløses er volumet et element å følge nøye med på. Det er en styrke for signalet at brudd kommer på høyt eller økende volum.

Den aller seneste tiden har volum vært høyere på dager med nedgang enn på dager med oppgang, noe som er et svakhetstegn. RSI-kurven ligger også i en fallende trend. Dette kan være et tidlig signal om et kommende trendbrudd. Vi er derfor avventende til aksjen før vi ser et konkret kjøps- eller salgssignal.

Dersom vi zoomer inn og ser på timeschartet har aksjen siden slutten av april beveget seg i en bullish flaggformasjon. Taket går rett under motstand ved 69 kroner, mens gulvet går ved ca. 66,50.Brudd opp gjennom flaggformasjonen kan sette igang en ny opptur i aksjen.

Torsdagens sluttkurs var 66,90 kroner. Kursen har motstand ved 67.70, 69.00, 69.30 og 71.00. Det ligger støtte ved 66.70, 63.40 og 60.40.

#aksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

 

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning.