Golden Ocean nær trendtak

14 Jun 2018

GOGL:xosl har svingt i en horisontal trend mellom 56 og 73 kroner siden sensommeren 2017.

 

 

Et brudd opp gjennom trendtak og motstand ved 74 kroner vil være et sterkt kjøpssignal. At volum generelt er noe høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang er positivt. Samtidig ser vi at 200 dagers glidende snitt i skrivende stund prøver å krysse over 100 dagers-snittet. Dersom det skjer har vi en «bearish» stabel der 200-dagers snittet ligger over 100-dagers snittet og 50-dagers snittet ligger lavest.

 

Aksjen har motstand ved 74.00 kroner samt ved trendtaket. 71.40, 65.85, 60.00 og 56.45 er tekniske støttenivåer.

 

Fra gårsdagens sluttkurs på 70,10 kroner er det en nedside på rett over 20 prosent til trendgulv ved 56 kroner.

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.