Our Recent Posts

Archive

Tags

Golden Ocean nær trendtak

GOGL:xosl har svingt i en horisontal trend mellom 56 og 73 kroner siden sensommeren 2017.

Et brudd opp gjennom trendtak og motstand ved 74 kroner vil være et sterkt kjøpssignal. At volum generelt er noe høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang er positivt. Samtidig ser vi at 200 dagers glidende snitt i skrivende stund prøver å krysse over 100 dagers-snittet. Dersom det skjer har vi en «bearish» stabel der 200-dagers snittet ligger over 100-dagers snittet og 50-dagers snittet ligger lavest.

Aksjen har motstand ved 74.00 kroner samt ved trendtaket. 71.40, 65.85, 60.00 og 56.45 er tekniske støttenivåer.

Fra gårsdagens sluttkurs på 70,10 kroner er det en nedside på rett over 20 prosent til trendgulv ved 56 kroner.

#aksjer #shipping #norskeaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring