FANG-aksjene: Facebook, Amazon, Netflix og Alphabet

30 Jul 2018

De såkalte «FANG»-aksjene, Facebook, Amazon, Netflix og Alphabet, er populære blant tradere.

 

 

 

Forrige uke korrigerte Facebook (FB:xnas) kraftig ned etter at selskapet la frem kvartalstall. Kursen nærmer seg støtte ved 171 USD og trendgulv rett under 165 USD. Både det at fallet kom på betydelig volum og at kursen dannet et gap ned er tydelige svakhetstegn. Det er også negativt av volum generelt er høyere på dager med nedgang enn på dager med oppgang, samt at volum har vært betydelig høyere ved kursbunner enn ved kurstopper.

 

Et ytterligere svakhetstegn å være oppmerksom på. RSI ligger under 30 og indikerer at aksjen kan være oversolgt. Det kan være rom for en reaksjon opp fra støttenivået ved 171 USD, men alt i alt ligner ikke aksjen på en kjøpskandidat. Dersom vi ser en vellykket test av trendgulvet kan det være interessant å se på aksjen. 

 

Amazon (AMZN:xnas) ligger rett over trendgulv ved 1790 i en stigende trend. Aksjen har motstand ved 1.880 USD mens det nærmeste støttenivået er ved 1.660-1.700 USD.

 

RSI-kurven ligger i en fallende trend, noe som kan være et tidlig signal om trendvending. Samtidig ser vi svakheter ved at volum generelt er høyere på dager med nedgang enn på dager med oppgang.

 

Netflix (NFLX:xnas) har gitt salgssignal fra en dobbel topp-formasjon ved 420 USD med indikert nedsidepotensiale ved 354 USD. At kursen nå er rundt disse nivåene er imidlertid ikke det samme som en god kjøpsanlegning.

 

NFLX har brutt støtte ved 360 USD. Dette nivået fungerer nå som motstand. Neste solide støttenivå for kursen ligger ved 335 USD.

 

At RSI-kurven ligger i en fallende trend samt at volum er høyere på dager med nedgang enn på dager med oppgang indikerer svakhet.

 

Alphabet Inc. (GOOGL:xnas) ligger i en lang stigende trend.

 

Aksjen har generelt større omsetningsvolum på dager med oppgang enn på dager med nedgang, noe som demonstrerer en underliggende styrke. En fallende trend i RSI-kurven er imidlertid et svakhetstegn å være oppmerksom på.

 

Nærmeste støttenivåer ligger ved 1-1.190-1.200 USD og ved 1.170 USD.

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.