Our Recent Posts

Archive

Tags

Utløser kjøpssignal etter kvartalsrapport

Électricité de France SA (EDF:xpar) som la frem kvartalstall tirsdag har gitt kjøpssignal ved brudd opp fra en omvendt hode-skuldre-formasjon (IHS) samt brudd opp fra en rektangelformasjon.

IHS-formasjonen har en indikert målkurs på 17.40 euro mens rektangelformasjonen har en indikert målkurs på 14.40 euro.

Gulvet i den lange stigende hovedtrenden fra vinteren 2017 går ved 11.60 euro mens trendtaket ligger tett oppunder 15.40 euro.

EDF har støtte ved 12.40, 12.19 og 11.93 euro. På oppsiden er det lite motstand før 13.30, 13.60 og 15.10 euro. Ved en eventuell reaksjon tilbake fungerer også nakkelinjen i IHS-formasjonen og rektangeltaket som støtte.

#aksjer #energi

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring