Brentoljen snart i 90 dollar?

13 Sep 2018

Etter at brentoljen brøt opp fra en omvendt hode-skuldre-formasjon for et år siden har oljeprisen steget 40 prosent.

 

Formasjonen som vi kommenterte for et år siden da vi gikk ut og anbefalte longposisjoner i brentoljen, indikerte en opptur til 82 dollar fatet, altså rett over de nivåene prisen ligger på nå. Tidlig torsdag ettermiddag koster ett fat brentolje rett over 79 dollar i spotmarkedet.

 

Etter den kraftige oppgangen gjennom høsten 2017 og vinteren 2018 har prisen stabilisert seg i en konsolideringsformasjon og svingt mellom 71 og 79 dollar.

 

 

 

Dersom vi ser et etablert brudd opp gjennom motstanden ved 79-80 dollar og taket i konsolideringsformasjonen indikeres en videre opptur til 88 dollar fatet eller mer.

 

Dersom prisen trekker tilbake etter test av motstanden rundt 79,90-80 dollar ligger det støtte ved 78,10 og 75 dollar, samt ved 73 dollar som også er sammenfallende med gulvet i den lange stigende hovedtrenden.

 

Christiania Trader tilbyr flere ulike muligheter for deg som ønsker å ta en posisjon i brentolje: Du kan handle Fremtidskontrakter, Kontraktsopsjoner og CFDer.  

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.