Our Recent Posts

Archive

Tags

Brentoljen snart i 90 dollar?

Etter at brentoljen brøt opp fra en omvendt hode-skuldre-formasjon for et år siden har oljeprisen steget 40 prosent.

Formasjonen som vi kommenterte for et år siden da vi gikk ut og anbefalte longposisjoner i brentoljen, indikerte en opptur til 82 dollar fatet, altså rett over de nivåene prisen ligger på nå. Tidlig torsdag ettermiddag koster ett fat brentolje rett over 79 dollar i spotmarkedet.

Etter den kraftige oppgangen gjennom høsten 2017 og vinteren 2018 har prisen stabilisert seg i en konsolideringsformasjon og svingt mellom 71 og 79 dollar.

Dersom vi ser et etablert brudd opp gjennom motstanden ved 79-80 dollar og taket i konsolideringsformasjonen indikeres en videre opptur til 88 dollar fatet eller mer.

Dersom prisen trekker tilbake etter test av motstanden rundt 79,90-80 dollar ligger det støtte ved 78,10 og 75 dollar, samt ved 73 dollar som også er sammenfallende med gulvet i den lange stigende hovedtrenden.

Christiania Trader tilbyr flere ulike muligheter for deg som ønsker å ta en posisjon i brentolje: Du kan handle Fremtidskontrakter, Kontraktsopsjoner og CFDer.

#energi #olje

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring