Tre aksjer snuser på nye rekorder

14 Sep 2018

Mens Lerøy Seafood og Grieg Seafood ligger an til å sette ny all-time-hig fredag, snuser Marine Harvest på ny årsbeste

 

 

Marine Harvest (MHG:xosl) ligger an til ny årsbeste fredag morgen. Aksjen har utviklet en sterk stigende sekundærtrend innen den lange stigende hovedtrenden. Gulvet i sekundærtrænden går rundt 180 kroner.

 

MHG har støtte ved 182, 174-175, 169 og 155 kroner. At omsetningen generelt er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang er et styrketegn. RSI-kurven ligger i en stigende trend som støtter trendbildet.

 

 

Grieg Seafood (GSF:xosl) ligger an til å ta ut tidligere topper og prøver å sette ny sluttrekord fredag. Aksjen har vist sterk utvikling i den lange stigende hovedtrenden, der gulvet går ved 84 kroner.

 

Dersom vi ser en etablering over gamle topper på 102.30 vil dette nivået fungere som et støttenivå. GSF har også støtte ved 101 kroner, ved 90,50 kroner og ved 84 kroner.

 

102,30 er all-time-high for aksjen, og det ligger følgelig ikke etablerte motstandsnivåer over dette nivået.

 

 

Lerøy Seafood Group (LSG:xosl) snuser også på rekordnoteringer fredag. Den beste sluttkursen for aksjen er foreløpig 67,48 kroner.

 

LSG ligger i en hurtig stigende sekundærtrend innen den lange stigende hovedtrenden. At omsetningen generelt er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang er et styrketegn. 67.40, 61 og 59.20 er tekniske støttenivåer

 Gjennom Christiania Trader kan du ta posisjoner i samtlige av av aksjene som inngår i sjømatindeksen på Oslo Børs, samt en rekke internasjonale sjømatselskaper. 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.