Our Recent Posts

Archive

Tags

Tre aksjer snuser på nye rekorder

Mens Lerøy Seafood og Grieg Seafood ligger an til å sette ny all-time-hig fredag, snuser Marine Harvest på ny årsbeste

Marine Harvest (MHG:xosl) ligger an til ny årsbeste fredag morgen. Aksjen har utviklet en sterk stigende sekundærtrend innen den lange stigende hovedtrenden. Gulvet i sekundærtrænden går rundt 180 kroner.

MHG har støtte ved 182, 174-175, 169 og 155 kroner. At omsetningen generelt er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang er et styrketegn. RSI-kurven ligger i en stigende trend som støtter trendbildet.

Grieg Seafood (GSF:xosl) ligger an til å ta ut tidligere topper og prøver å sette ny sluttrekord fredag. Aksjen har vist sterk utvikling i den lange stigende hovedtrenden, der gulvet går ved 84 kroner.

Dersom vi ser en etablering over gamle topper på 102.30 vil dette nivået fungere som et støttenivå. GSF har også støtte ved 101 kroner, ved 90,50 kroner og ved 84 kroner.

102,30 er all-time-high for aksjen, og det ligger følgelig ikke etablerte motstandsnivåer over dette nivået.

Lerøy Seafood Group (LSG:xosl) snuser også på rekordnoteringer fredag. Den beste sluttkursen for aksjen er foreløpig 67,48 kroner.

LSG ligger i en hurtig stigende sekundærtrend innen den lange stigende hovedtrenden. At omsetningen generelt er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang er et styrketegn. 67.40, 61 og 59.20 er tekniske støttenivåer

Gjennom Christiania Trader kan du ta posisjoner i samtlige av av aksjene som inngår i sjømatindeksen på Oslo Børs, samt en rekke internasjonale sjømatselskaper.

#aksjer #norskeaksjer #lakseaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring