Our Recent Posts

Archive

Tags

Tester tak i fallende trend

Aksjen ga et sterkt salgssignal etter brudd ned fra en hode-skuldre-formasjon tidligere i vår.

Bruddet ned fra hode-skuldre-formasjonen kom på høyt volum og indikerte en målkurs på 6,70 euro.

Selv om falltakten har avtatt noe, er Commerzbank er fortsatt svak. I skrivende stund tester aksjen taket i en svakt fallende sekundærtrend rundt ca. 8.90 euro innen hovedtrenden. RSI bekrefter den fallende trenden i kursbildet.

Mens kursen har noe støtte i 50-dagers glidende snitt ved 8.544 euro, ligger det motstand i 100-dagers snittet ved 8.999 og 200-dagers snittet ved 10.617. Det at 50-dagers snitt ligger under 100-dagers snitt, som igjen er under 200-dagers snitt, bekrefter forøvrig den negative trenden i aksjen.

Ved en reaksjon ned fra taket ligger det støtte ved 8.50, 8.10 og 8.00 euro. Et brudd ned gjennom 8 euro vil være nok et kraftig salgssignal, og nærmeste solide støttenivå under 8 ligger rett over 7 euro.

Foruten trendtakene rundt 9 euro, har Commerzbank også motstand ved 9.20-9.30 euro.

#aksjer #bankaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring