Our Recent Posts

Archive

Tags

5 aksjer å følge med på fra start tirsdag

Disse fem aksjene viser spennende takter teknisk - følg med på børsstart tirsdag.

AKERBP:xosl har brutt opp fra en fallende sekundærtrend i den lange stigende hovedtrenden. Aksjen sluttet på 306.20 kr mandag. En etablering over tak i fallende trend vil være positivt. 319.00, 305.80, 300.00 og 294.00 er tekniske støtte- og motstandsnivåer.

DNB:xosl reagerer opp fra gulv i en hurtig stigende trend. Trendgulv går rett over støtte ved 170 kroner. Volum er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang og indikerer kjøpspress.

KVAER:xosl har falt tilbake og testet trendgulv i en lang stigende trend. Aksjen ligger i en kortsiktig fallende sekundærtrend, og sluttkursen på 14.98 er en test av motstand ved 14.90. Et brudd opp gjennom trendtak rett over 15 kroner er et kjøpssignal. At aksjen er mer omsatt på dager med oppgang enn på dager med nedgang indikerer styrke.

QEC:xosl sluttet på 3.22 kroner mandag. Aksjen har brutt opp gjennom en fallende kortsiktig trend og brutt nakkelinjen i en omvendt hode-skuldre-formasjon (IHS), som er en klassisk bunnformasjon. Etablering over disse nivåene er et styrketegn. Dersom kursen klarer å etabler bruddet indikerer IHS-formasjonen videre oppgang til ca 3.90 kroner. Den senere tiden har volum vært høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang.

YAR:xosl endte på 377.40 mandag. Aksjen har tetst gulv i en hurtig stigende sekundærtrend innen den lange stigende trenden. Yara har støtte ved 372 og 361 kroner. Det ligger motstand ved 386 og 396 kroner.

#oslobørs #aksjer #norskeaksjer #oljeservice #bankaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring