Our Recent Posts

Archive

Tags

Kronekursen før rentemøtet

I forkant av morgendagens rentemøte har vi sett på viktige tekniske nivåer for kronen mot euro, amerikanske dollar og svenske kroner.

Torsdag kommer rentebeskjeden fra Norges Bank, og det er ventet at styringsrenten settes opp fra 0,5 til 0,75 prosent.

Mens rentebeslutningen offentliggjøres klokken 10 på nettsidene til Norges Bank avholdes pressekonferansen med sentralbanksjef Øystein Olsen først kl. 10:30.

Euro

EURNOK nærmer seg gulvet i en lang stigende trend. Etter at valutaparet reagerte opp fra gulvet i en fallende sekundærtrend ved 9.41-nivået i sommer var EURNOK så vidt oppe og snuste på trendtaket i sekundærtrenden ved 9.80 før kursen de seneste ukene har reagert skarpt ned igjen.

9.5100, 9.4800 og 9.4140 er tekniske støttenivåer å følge med på. Valutaparet har motstand ved 9.5850, 9.6750 og 9.7900. Dersom kursen trekker kraftig ned går gulvet i den lange stigende hovedtrenden ved 9.3760

Svenske kroner

SEKNOK har brutt den fallende trenden, og ligger i en fortsettelsesformasjon med gulv ved 0.9110 og tak ved 0.9320. Et brudd på ett av disse nivåene angir videre retning.

Brudd opp indikerer målkurs rundt 0.95 mens brudd ned angir målkurs rundt 0.89. SEKNOK har støtte ved 0.9100, 0.8990 og 0.8930 mens 0.9300, 0.9450 og 0.9700 er tekniske motstandsnivåer.

Amerikanske Dollar

USDNOK ligger i en lang og svakt fallende trend. Etter at valutaparet var oppe og testet trendtak tidlig i høst har kursen reagert kraftig ned og brutt ut av den stigende sekundærtrenden.

USDNOK har motstand ved 8.2000, 8.2550 og 8.4000, samt ved taket i hovedtrenden som går rett under 8.4900. Valutaparet har støtte ved 8.1450, 8.1000, 8.0000 og 7.9000. Gulvet i den lange, svakt fallende hovedtrenden ligger helt nede ved 7.54.

#FX #Valuta #rente #kronekursen

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring