Our Recent Posts

Archive

Tags

Flere indekser mot ny rekord

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i rekordterritorium torsdag ettermiddag. Også S&P500 ligger an til å sette ny toppnotering.

Osebx har vært oppe i 920,57 poeng intradag og ligger tidlig torsdag ettermiddag an til å slå børsrekorden fra tirsdag på 915,81 poeng.

Gjennom våren og sommeren har hovedindeksen beveget seg i en lang fortsettelsesformasjon med støtte ved ca 875 poeng og motstand ved 917 poeng. Ser vi et etablert brudd opp fra denne fortsettelsesformasjonen indikerer det videre oppgang til ca. 960 poeng.

Også OBX-indeksen ligger i en fortsettelsesformasjon med ståtte ved 811 og motstand ved 855 poeng. En eventuell etablering over 855 poeng er et kjøpssignal som indikerer videre oppgang til ca 900 poeng.

OBX-indeksen har støtte ved 849, 841 og 828 poeng. Ettersom også OBX ligger ved rekordnivåer denne torsdags ettermiddagen er det ikke etablert noen tekniske motstandsnivåer i chartet utover taket i fortsettelsesformasjonen.

Dax-ideksen har hatt svak utvikling gjenom 2018 og er ned 4,74 prosent hittil i år.

Indeksen har dannet en kort fallende trend siden mai måned, og reagerer nå opp i denne trenden. Torsdag ettermiddag testes motstand ved 12.300-12.350. Dax-indeksen har også motstand ved 12.420, 12.450, 12.530 og 12.600. På nedsiden har indeks støtte ved 12.170-12.200, ved 12.000 og 11.950.

S&P500 steg 0,13 prosent i onsdagens handel til 2.907,95 poeng og endte dermed 6,09 poeng under all-time-high på 2.914,04 poeng. Indeksen ligger i en kortsiktig hurtig stigende sekundærtrend innen den stigende hovedtrenden.

Mens det ligger motstand ved 2.914, har S&P 500 støtte ved 2.870 og 2.820 poeng.

Nasdaq 100-indeksen tester støtte ved 7.470 poeng, noe som kan gi en reaksjon opp.

Nærmeste motstand er 7.660 poeng. Indeks ligger i en hurtig stigende sekundærtrend innen den lange stigende hovedtrenden.

#oslobørs #aksjer #indekser

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring