Avsluttet uken med rekord

21 Sep 2018

Oslo Børs avslutter uken med nok en all-time-high og et mulig kjøpssignal. 

 

 

Hovedindeksen på Oslo Børs endte opp 0,65 prosent til 923,94 poeng fredag. Dette er den beste sluttnoteringen noen sinne, og årets 29. rekorddag. Høyeste intradagsnotering fredag var 925,29 poeng. 

 

Oppgangen denne uken er dermed på to prosent, og hittil i år har hovedindeksen steget 13,44 prosent. 

 

Indeks tester taket i en lang konsoliderende fortsettelsesformasjon helt tilbake fra mai. Dersom vi ser et etablert brudd opp fra denne konsolideringsfasen, indikeres en opptur til 960 poeng. 

 

 

114 av aksjene på Oslo Børs steg, 80 aksjer falt og 51 aksjer endte uendret. 

 

Forbruksvarer og utilities var de eneste sektoirene som falt på Oslo Børs denne fredagen. Telecon, Helse og Industri ledet an oppgangen

 

Sjømatindeksen falt 1,44 prosent fredag, og er dermed opp 50,83 prosent hittil i år. Energiindeksen klatret 1,04 prosent og har steget 28,03 prosent så langt i 2018. 

 

Kort etter stengetid på Oslo Børs fredag kostet en amerikansk dollar 8,1325 kroner. Euroen kostet 9,5923 kroner, og kronen har svekket seg 0,3 prosent mot begge valutaene.

 

Ett fat brentolje kostet 79,86 dollar fatet etter en oppgang på 1,55 prosent fredag. 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.