Our Recent Posts

Archive

Tags

Avsluttet uken med rekord

Oslo Børs avslutter uken med nok en all-time-high og et mulig kjøpssignal.

Hovedindeksen på Oslo Børs endte opp 0,65 prosent til 923,94 poeng fredag. Dette er den beste sluttnoteringen noen sinne, og årets 29. rekorddag. Høyeste intradagsnotering fredag var 925,29 poeng.

Oppgangen denne uken er dermed på to prosent, og hittil i år har hovedindeksen steget 13,44 prosent.

Indeks tester taket i en lang konsoliderende fortsettelsesformasjon helt tilbake fra mai. Dersom vi ser et etablert brudd opp fra denne konsolideringsfasen, indikeres en opptur til 960 poeng.

114 av aksjene på Oslo Børs steg, 80 aksjer falt og 51 aksjer endte uendret.

Forbruksvarer og utilities var de eneste sektoirene som falt på Oslo Børs denne fredagen. Telecon, Helse og Industri ledet an oppgangen

Sjømatindeksen falt 1,44 prosent fredag, og er dermed opp 50,83 prosent hittil i år. Energiindeksen klatret 1,04 prosent og har steget 28,03 prosent så langt i 2018.

Kort etter stengetid på Oslo Børs fredag kostet en amerikansk dollar 8,1325 kroner. Euroen kostet 9,5923 kroner, og kronen har svekket seg 0,3 prosent mot begge valutaene.

Ett fat brentolje kostet 79,86 dollar fatet etter en oppgang på 1,55 prosent fredag.

#oslobørs #norskeaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring