Tre aksjer å følge med på når handelen starter på Wall Street

25 Sep 2018

 

Adobe (ADBE:xnas) ligger nær gulvet i en stigende trend og tester støtte ved 263 dollar. Mandag sluttet aksjen på 264,09 dollar etter at kursgrafen hadde vært nede og snust på trendgulvet. Ser vi en reaksjon opp fra 263-nivået og trendgulvet rett over 260 dollar, ligger neste signifikante motstandsnivå ved 275 dollar.  

 

 

Netflix (NFLX:xnas) testet trendgulvet i slutten av august, og har etter det slått mellom støtte ved 341 og motstand ved 370. Mandag endte aksjen på 369,61 dollar. Dersom vi ser et etablert brudd opp gjennom motstandsnivået ved 370 dollar er 390-400 og 420 neste motstandsnivåer. Den senere tiden har aksjen vist styrke ved at volum er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang. Det er også et styrketegn at volum har vært høyere rundt kurstopper enn rundt kursbunner.

 

 

 

W W Grainger Inc. (GWW:xnys) tester gulvet i en stigende trend som går rundt 351 dollar. Aksjen som sluttet på 352,57 mandag har støtte i området 349,30-351,50 dollar. Det er et styrketegn at volum er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang. Aksjen har motstand ved 370 dollar .

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.