To aksjer ved trendgulv

2 Oct 2018

Elkem og Schibsted ligger like over trendgulvet tirsdag ettermiddag.
 

 

 

Schibsted B (SCHB:xosl) gjorde et voldsomt byks opp fra trendgulv da det i medio september ble kjent at selskapet splittes i to.

 

Aksjen har siden falt tilbake og er nå nede ved gulvet i den stigende trenden og stemmer av.

 

Schibsted B har støtte ved 280 og 266 kroner. Trendgulvet som går like under 280 kroner gir også støtte.

 

At volumet generelt er høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang er et styrketegn.

 

 

 

Elkem (ELK:xosl) har stemt av trendgulv som i skrivende stund ligger rundt 39 kroner. Aksjen har støtte ved 38.20 og 36.90 kroner.

 

Intradag har Elkem-aksjen ligget og brutt mot 50 dagers glidende snitt ved 40.75 kroner. Det første tunge motstandsnivået på oppsiden ligger ved 45 kroner.

 

Trendbildet svekkes imidlertid av at RSI ligger i en fallende trend.

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.