Our Recent Posts

Archive

Tags

Resultatsesongen igang torsdag

Stolt-Nielsen (SNI:xosl) er førstemann ut med tall av selskapene på Oslo Børs, og legger frem rapport for 3. kvartal torsdag 4. oktober.

Selskapet ventes å legge frem et resultat før skatt på 14 musd og resultat per aksje på 0,18 usd av en omsetning på 523 musd.

Samme kvartal for ett år siden la selskapet frem et resultat før skatt på 22 musd og resultat per aksje på 0,30 usd av en omsetning på 514 musd.

Nettoresultatet samme kvartal for ett år siden var 18 musd, mens det nå er ventet til 11 musd.

Stolt-Nielsen har brutt ut av den stigende hovedtrenden og onsdag ettermiddag testet kursen motstandsnivå som faller sammen med taket i den fallende trenden ved 128 kroner. Sluttkurs onsdag ble 128 kroner.

Om aksjen skulle reagere ned fra disse nivåene ligger det støtte ved 123 og 116 kroner.

Et brudd ut av den stigende trenden vil i første omgang signalisere en svarer falltakt, eller innledning av en horisontal utvikling.

Stolt-Nielsen har motstand ved 128, 135 og 145 kroner.

Ved de siste 5 rapporteringene har SNI i snitt steget 0,9 prosent, mens aksjen i snitt ved de siste 20 rapporteringene har falt 0,3 prosent.

Hittil i år er Stolt-Nielsen opp 19.47 prosent, mens hovedindeksen er opp 15.45 prosent.

#kvartalstall #norskeaksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring