SEKNOK ved laveste nivåer siden 2016

10 Oct 2018

I løpet av onsdagen fortsetter svenske kroner å svekke seg mot norske. Vi må tilbake til høsten 2016 for å finne sluttkurser rundt dagens lave nivå. 

 

 

Rundt lunsjtider onsdag handles SEKNOK for 0.90466. Vi må tilbake til november 2016 for å finne tilsvarende lave sluttkurser for SEKNOK. I 2016 snudde kursen rundt disse nivåene som ikke har vært gjeldende vekslingskurs over en flerdagersperiode siden våren 2015. 

 

 

Om SEKNOK etablerer seg på disse nivåene innebærer det brudd ned fra rektangelformasjonen kursen har beveget seg i siden mai måned.

 

Et slikt brudd ned fra et rektangel er et teknisk salgssignal, med indikert målkurs 0.883.

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.