Our Recent Posts

Archive

Tags

Dax nærmer seg kritiske nivåer

Dax-indeksen faller 0,3 prosent til 11.940 poeng onsdag formiddag. Hittil i år er den tyske indeksen ned 7,58 prosent.

Siden mai 2017 har kursbildet utviklet en potensiell hode-skuldre-formasjon der nakkelinjen går ved 11.730 poeng.

Bryter indeks ned fra denne formasjonen vil det være et kraftig salgssignal som indikerer nedside helt ned til 9.700 poeng.

De seneste månedene har dax-indeksen beveget seg i en fallende sekundærtrend innen den lange stigende hovedtrenden. Onsdag testes trendgulv i hovedtrenden. Om det ryker indikerer det i første omgang en svakere stigningstakt.

De glidende snittene ligger i en klassisk «bjørnestabel» der 50 dagers snitt ved 12300 er lavere enn 100 dagers snittet ved 12479 som igjen er lavere en 200 dagers snittet ved 12564.

Kursen har støtte ved 11.800 poeng. 11.950 og 12.170 poeng er de nærmeste motstandsnivåene.

Deutsche Telekom, Deutsche Bank og Muenchener Ruck bidrar mest positivt til indeks, mens Infineon Technologies, Adidas og Covestro tynger.

#indekser

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring