Our Recent Posts

Archive

Tags

SEKNOK ved laveste nivåer siden 2016

I løpet av onsdagen fortsetter svenske kroner å svekke seg mot norske. Vi må tilbake til høsten 2016 for å finne sluttkurser rundt dagens lave nivå.

Rundt lunsjtider onsdag handles SEKNOK for 0.90466. Vi må tilbake til november 2016 for å finne tilsvarende lave sluttkurser for SEKNOK. I 2016 snudde kursen rundt disse nivåene som ikke har vært gjeldende vekslingskurs over en flerdagersperiode siden våren 2015.

Om SEKNOK etablerer seg på disse nivåene innebærer det brudd ned fra rektangelformasjonen kursen har beveget seg i siden mai måned.

Et slikt brudd ned fra et rektangel er et teknisk salgssignal, med indikert målkurs 0.883.

#kronekursen #FX #Valuta

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring