Our Recent Posts

Archive

Tags

Yara og PGS med tall torsdag


YAR:xosl legger frem tall for 3. kvartal 2018 torsdag 18. oktober. Aksjen har brutt en hurtig stigende sekundærtrend innen den lange stigende trendkanalen. I første omgang indikerer dette en svakere stigningstakt eller innledning av en horisontal fase.

Volumet i aksjen har vært høyt på dager med oppgang og lavt på dager med nedgang, men helt nylig har vi sett at dette har endret seg. Det er et svakhetstegn.

RSI har hatt en stigende trend som har støttet det positive kursbildet, og faller nå tilbake fra overkjøpte nivåer.

Kursen ligger mellom støtte ved 386 og motstand ved 396 kroner. Yara har også støtte ved 372 og 358 kroner. 396 kroner er et solid motstandsnivå, og kursen har også litt motstand ved 403.

Opptrenden bekreftes av de glidende snittene, der det korteste er øverst og det lengste er nederst.

Aksjen er inne i tre av modellporteføljene: Christiania Europa, Christiania Norge og Christiania Norge Aggressiv.

PGS:xosl legger frem tall for 3. kvartal 2018 torsdag 18. oktober. Aksjen har lagt seg i en fallende kortsiktig trend etter at den i sommer brøt en hurtig stigende trend fra november 2017.

Under oppgangen gjennom vinteren og våren materialiserte kjøpspresset seg gjennom høyt volum på dager med oppgang og lavt på dager med nedgang. Nylig har dette snudd, og vi ser salgspress gjennom lavere volum på dager med oppgang enn på dager med nedgang.

RSI ligger i en fallende trend som bekrefter kursbildet.

Kursen ligger mellom støtte ved 30 kroner og motstand ved 38 kroner. Et brudd under støttenivået ved 30 kroner vil være et salgssignal. Aksjen har også støtte ved 26 kroner mens 43 kroner er et solid motstandsnivå.

NB: Mer utfyllende kommentarer på selskaper som legger frem kvartalstall er tilgjengelig dersom du logger deg på markedsrapporten via ChristianiaTrader.

#norskeaksjer #kvartalstall #aksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring