Our Recent Posts

Archive

Tags

Aker BP ved trendgulv før tall

Aker BP er blant selskapene som legger frem tall fredag morgen før børsstart.

AKERBP:xosl legger frem tall for 3. kvartal 2018 fredag 19. oktober. Aksjen har falt tilbake og tester gulvet i en lang stigende trend.

Torsdag tester aksjen støtte i trendgulvet ved 295 kroner, og kursen har marginalt brutt under 100 dagers glidende snitt ved 300,28 kroner og støtte ved 300 kroner. Kursen har støtte ved 294, 283 og 277 kroner, mens 300, 305.80, 319 og 345 kroner er tekniske motstandsnivåer for Aker BP.

Dersom vi ser et etablert brudd på trendgulvet indikerer dette i første omgang en svakere stigningstakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling.

Gjennom oktober har vi sett et salgspress har materialisert seg gjennom høyt volum på dager med nedgang og lavt på dager med oppgang. Det er også et svakhetstegn at RSI ligger i en fallende trend. Fallende trend i RSI kan være et tidlig varsel om mulig trendbrudd.

NB: Har du Christiania Trader-konto? Via markedsrapporten i Christiania Trader har du tilgang til en fyldigere kommentar på selskapet, samt kommentarer til andre selskaper som skal legge frem tall.

#oljeservice #norskeaksjer #olje #energi #kvartalstall #aksjer

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring