Our Recent Posts

Archive

Tags

Truer med trendbrudd etter tall

Borregaard (BRG:xosl) er ned 9,44 prosent til 72,90 etter 40 minutters handel tirsdag. Selskapet har lagt frem tall for 3. kvartal.

Resultat etter skatt ble 105 millioner kroner, mot 145 millioner kroner i 3. kvartal 2017. Resultat per aksje endte på 1,27 kroner, ned fra 1,47 kroner ved samme korsvei i fjor. Driftsinntektene som var 1.089 millioner kroner i 3. kvartal i fjor endte på 1.150 millioner kroner i årets 3. kvartal.

Kursen tester nå støtte ved 73 kroner, etter å ha rast rett gjennom støtte ved 80, 79, 77 og 75.80 kroner. Kursen har noe støtte rundt 73 kroner, men det nærmeste tunge støttenivået ligger ved 69 kroner og 67 kroner.

Aksjen ligger også an til å bryte gulvet i en lang stigende trend fra 2013 som går like over 78 kroner. Sluttkurser under dette nivået vil være negativt.

RSI ligger i en fallende trend, noe som kan være et tidlig varsel om trendbrudd. Dersom vi nå ser et etablert trendbrudd indikerer det i første omgang en svakere stigningstakt eller innledning til en mer horisontal utvikling.RSI nærmer seg oversolgte nivåer, noe som kan gi en reaksjon opp.

Momentum er negativt. MACD ga et lite salgssignal da den satte en bearish crossover over signallinjen den 9. oktober. Mandag ble det også en bearish crossover av centerline.

Selskapets kvartalspresentasjon og rapport er tilgjengelig her

#norskeaksjer #aksjer #kvartalstall

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring