Our Recent Posts

Archive

Tags

Equinor truer med trendbrudd

Equinor legger frem tall for 3. kvartal 2018 torsdag 25. oktober.

Tirsdag og onsdag i forkant av resultatfremleggelsen har kursen truet med å bryte trendgulvet. Torsdagens kvartalstall kan fort gi fasit på om vi står overfor et kommende trendbrudd, eller om dette bare er en kraftig test av gulvet.

Ved et eventuelt trendbrudd er det sannsynlig med en utflating av trenden, eller innledning av en mer horisontal utvikling i kursbildet.

Gulvet i den lange stigende trenden ligger rett over 218 kroner. Sluttkurs onsdag ble 213,90 kroner.

Kursen har støtte ved 209-210, 200 og 184 kroner, mens det ligger motstand ved 218, 224 og 234 kroner.

Omsetningsvolum har tidligere vært høyere på dager med oppgang enn på dager med nedgang. Dette vitnet om et kjøpspress i aksjen. Gjennom oktober har imidlertid dette snudd, og volum har generelt vært friskt på svake dager.

RSI nærmer seg oversolgt territorium, noe som kan indikere mulighet for en reaksjon opp.

50 dagers glidende snitt ligger ved 219.696, mens 100 dagers snittet ligger ved 217.529 og 200 dagers glidende snitt ligger ved 204.367 kroner. En slik «stabel» der det korteste snittet er høyest og det lengste er lavest bekrefter den stigende trenden. Vær imidlertid oppmerksom på at glidende snitt er en treg indikator.

Skulle vi se en crossover, der 50-dagers snittet faller under det nærliggende 100 dagers snittet, vil det være et salgssignal.

NB: Ved å logge inn i ChristianiaTrader får du tilgang til en mer omfattende kommentar, samt kommentarer til flere andre selskaper som legger frem kvartalstall.

#norskeaksjer #kvartalstall #aksjer #energi #olje

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring