Marine Harvest nær trendtak før tall

30 Oct 2018

Lakesgiganten Marine Harvest legger frem kvartalsrapport onsdag. 

 

Marine Harvest (MHG:xosl) legger frem tall for 3. kvartal 2018 onsdag 31. oktober før børsstart.


Aksjen har hatt en sterk utvikling i en stigende trend med tak ved 203 kroner og gulv rett under 190 kroner. Det er ikke etablert motstandsnivåer på oppsiden, mens kursen har støtte ved 196.00, 184.50, 181.00 og 175.00 kroner.

 

MACD viser at det er et sterkt momentum i aksjen, men den helt kortsiktige bør være obs på om MACD (blå linje) fullfører en bearish crossover av signallinjen (orange linje). Det vil i så fall være et lite salgssignal.

 

 

Det er et svakhetstegn at omsetningsvolum den seneste tiden har vært høyere på dager med nedgang enn på dager med oppgang. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer mulig reaksjon ned.

 

50 dagers glidende snitt ligger ved 188.549, mens 100 dagers snittet ligger ved 180.009 og 200 dagers glidende snitt ligger ved 168.761 kroner. En slik «stabel» der det korteste snittet er høyest og det lengste er lavest bekrefter den stigende trenden. Vær imidlertid oppmerksom på at glidende snitt er en treg indikator.

 

Klokken 14: 30 tirsdag ettermiddag er aksjekursen 200,60 kroner, ned 0,3 prosent sammenlignet med mandagens sluttkurs. Hittil i år er aksjekursen opp 51,25 prosent, mens aksjen har steget 36,58 prosent siden samme tidspunkt for ett år siden. 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Please reload

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. Ytterligere informasjon om Christiania Securities AS’ investeringsanbefalinger, herunder bl.a. kilder, grunnlag og metoder som er benyttet og eventuelle interessekonflikter, finnes på denne siden.