Our Recent Posts

Archive

Tags

Marine Harvest nær trendtak før tall

Lakesgiganten Marine Harvest legger frem kvartalsrapport onsdag.

Marine Harvest (MHG:xosl) legger frem tall for 3. kvartal 2018 onsdag 31. oktober før børsstart.

Aksjen har hatt en sterk utvikling i en stigende trend med tak ved 203 kroner og gulv rett under 190 kroner. Det er ikke etablert motstandsnivåer på oppsiden, mens kursen har støtte ved 196.00, 184.50, 181.00 og 175.00 kroner.

MACD viser at det er et sterkt momentum i aksjen, men den helt kortsiktige bør være obs på om MACD (blå linje) fullfører en bearish crossover av signallinjen (orange linje). Det vil i så fall være et lite salgssignal.

Det er et svakhetstegn at omsetningsvolum den seneste tiden har vært høyere på dager med nedgang enn på dager med oppgang. RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer mulig reaksjon ned.

50 dagers glidende snitt ligger ved 188.549, mens 100 dagers snittet ligger ved 180.009 og 200 dagers glidende snitt ligger ved 168.761 kroner. En slik «stabel» der det korteste snittet er høyest og det lengste er lavest bekrefter den stigende trenden. Vær imidlertid oppmerksom på at glidende snitt er en treg indikator.

Klokken 14: 30 tirsdag ettermiddag er aksjekursen 200,60 kroner, ned 0,3 prosent sammenlignet med mandagens sluttkurs. Hittil i år er aksjekursen opp 51,25 prosent, mens aksjen har steget 36,58 prosent siden samme tidspunkt for ett år siden.

#lakseaksjer #aksjer #norskeaksjer #kvartalstall

CFD-er er komplekse instrumenter og det er stor risiko for å tape penger raskt på grunn av gearing. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er, valuta eller eventuelle andre av våre produkter fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.Kjenn risikoen. All handel innebærer risiko. Les mer. Derfor har vi utarbeidet en serie med nøkkelinformasjonsdokumenter (Key Information Document – KID) som forklarer hva slags risiko og gevinst som er knyttet til de enkelte produktene. Andre nøkkelinformasjonsdokumenter finner du på handelsplattformen.

©2018 by Christiania Securities AS. Eventuelle råd og anbefalinger på denne nettsiden er utarbeidet av Christiania Securities AS. Dette er ment som generell informasjon og markedsføring, og det er ikke tatt hensyn til den enkelte mottakers investeringsmål, risikopreferanser, økonomiske stilling eller kunnskap og erfaring. Informasjonen er derfor ikke ment som eller utarbeidet etter de krav som gjelder for personlig investeringsrådgivning. 

Personvernerklæring